Зимовий відпочинок у Ворохті

Зимовий відпочинок у Ворохті

У зимовий період у Ворохті особливо людно і весело. Саме в цей час сюди приїздить більшість туристів – любителів гірських лиж, саней, снігу та морозного свіжого повітря. Якщо Ви завітаєте взимку до Ворохти, веселий настрій та бадьорість стануть Вашими супутниками на весь час зимового відпочинку, який Ви проведете на цьому відомому кліматичному та гірськолижному курорті України.

Ворохта - знаменитий з радянських часів центр гірськолижного спорту. У Ворохті знаходиться спортивна школа та національний центр підготовки українських спортсменів із зимових видів спорту: стрибків з трампліну, лижному двоєборству, та лижних перегонів. Сюди приїжджають шанувальники активного та сімейного відпочинку на лижах, адже тут розташовані 2 гірськолижні траси різної складності та сноутюбінг. А також – комплекс з 3 трамплінів, на яких завдяки штучному покриттю проводять змагання протягом року.

У Ворохті є канатно-крісельна дорога біля трамплінів (300 м). Нею лише за 5 хв. можна піднятися на вершину, звідки відкривається мальовничий краєвид на Ворохту. Також поруч працює сувенірний ринок із великим асортиментом товарів та сувенірів.

Траси та витяги Ворохти:

- червона (450 м) середньої складності; освітлена для нічного катання; обладнана швидкісним бугельним підйомником (чекання у черзі у високий сезон не більше 5 хв.), сніговими гарматами та ретраками (для забезпечення достатнього рівня снігового покриву);

     вартість:      1 підйом -  8-15 грн. (залежно від сезону, дня тижня та абонементу);

абонемент на 100 спусків у високий сезон - 750 грн.;

  • блакитна (50 м) для початківців та дітей; підйомник – мультиліфт;

вартість:      1 підйом -  5 грн.

  • сноутюбінг (30 м) для дітей та дорослих;

вартість:      1 підйом -  5 грн.

 

Поряд з Ворохтою знаходяться такі гірськолижні курорти: ТК «Буковель» - 18 км та «Драгобрат» - 38 км. Трансфери до яких можливі безпосередньо із нашої садиби. Отож, проживаючи у нас, Ви зможете побувати на трьох кращих гірськолижних курортах України.

 

Окрім катання  на лижах  садиба «Скита» пропонує своїм гостям наступні види зимового відпочинку:

- піші прогулянки до сірко-водневого джерела;

- екскурсії по регіону (на водоспади, до музеїв, сувенірних ринків та ін.);

- кінні прогулянки та катання на кінних санях по Ворохті;

- катання на снігоходах та квадроциклах;

- катання на санях та санчатах на схилах біля садиби;

- купання у чані;

- царську баню із басейном та масажем;

- більярд та настільний теніс.

 

Замовлення  на екскурсії, кінні прогулянки, катання, баню, масаж та більярд просимо робити завчасно у котеджах «Скита» або за всіма контактними телефонами Скита.

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита