Як вибрати відпочинок в Карпатах

Вибір відпочинку в КарпатахОбираючи Карпати для відпочинку у теплу пору року, зверніть увагу на мальовничій регіон біля смт Ворохта (неподалік Буковелю), де знаходиться Карпатський природний заповідник та зосереджено безліч туристичних атракцій та цікавинок.

 

Ворохта – один із небагатьох населених пунктів Карпат, який може похвалитися одночасно розвинутою туристичною інфраструктурою й чудовою природою з незайманими лісовими масивами, чистими річками, водоспадами і озерами.

 

Близкість до курорту Буковель спонукає до розвитку усіх можливих видів сервісу: великий вибір місць проживання будь-якого типу за доступною ціною, заклади харчування з місцевою кухнею, магазини, банкомати, прокатні пункти літнього і зимового спортивного спорядження, великий сувенірний ринок, зіп-лайнінг, рафтинг, коні, квадроцикли, велосипеди; взимку – крісельні та бугельні витяги, тюбінг, трамплін; розвинуте транспортне сполучення, хороші дороги; музеї, екскурсії, піші та велосипедні туристичні маршрути тощо. І одночасно – ліси, гриби, ягоди, чисті водойми, гуцульська їжа.

 

Ворохта – серце Карпат, звідки починається 4-кілометровий підйом на легендарну Говерлу (2061 м). Не випадково, що Ворохта стала у радянський час всесоюзною базою підготовки спортсменів до зимових олімпійських видів спорту (біатлону, лижних перегонів та стрибків з трампліну), де був збудований унікальний на весь Радянський Союз трамплін, що і зараз працює біля гірськолижних витягів. У його підніжжя знаходиться великий сувенірний ринок.

 

Взимку Ворохта традиційно приймає лижників, оскільки до витягів Буковелю відносно недалеко, а більшість туристичних розваг є тут доступнішими за ціною та ближчими за розташуванням.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита