Зимовий відпочинок в Карпатах не поступається закордонним курортам

Зимовий відпочинок в Карпатах

Щоб насолодитися зимової свіжістю і природньою красою цього часу, просто необхідно вибрати місце для відпочинку. Українські Карпати нічим не поступаються закордонним зимовим курортам.

 

Карпати знамениті своєю унікальною природою, горами і пейзажами. Побувавши там одного разу, неможливо не закохатися в це місце. Кожен куточок цих місць просто заворожує і магічно притягує. Взимку неймовірна краса гірських пейзажів зачарує будь-якого мандрівника. Відпочинок в Карпатах нагадує казку!

 

Буковель

Багато готелів, що знаходяться на території та поблизу Карпат, запропонують туристам провести незабутній відпочинок. Найпопулярніший комплекс "Буковель". У ньому є все, що потрібно любителям активного зимового відпочинку: підйомник, лижний спуск, готель, ресторан і інше. Зручна транспортна доставка. Сюди легко дістатися автомобілем. Якщо їхати поїздом, готель надає послугу трансферу. На вокзал приїжджає від готелю автобус і доставляє відвідувачів в комплекс. Це дуже зручно, але не безкоштовно. Такий відпочинок сподобається любителям покататися на лижах і сноубордах.

Для тих, хто віддає перевагу менш активний відпочинок, слід відправитися в інші місця.

 

Яремче

Наприклад, познайомитися з містечком Яремче. У ньому знаходиться одне з визначних пам'яток Карпат - водоспад під назвою Гук, який утворився в післявоєнні роки в результаті повені. За ним можна спостерігати або навіть спуститися до підніжжя водоспаду. Краса пластинчастих скель, звучне відлуння кришталевого дзвону спадаючої річки, оточені буйною рослинністю, все це створює чарівне видовище і природну чарівність. Тут часто проходять екскурсії. Навіть якщо у туристів немає автомобіля, не буде проблемою опинитися в цих місцях.

Недалеко від чудового місця розташувався сувенірний ринок Яремче. Тут місцеві торговці та майстри пропонують туристам вироби ручної або виробничої роботи з символікою Карпат. Різні магніти, дерев'яні вироби, посуд із зображеннями красивих гірських пейзажів місцевості, теплі речі з овечої вовни, трав'яні збори, мед, мило ручної роботи, національні вишиванки і покривала - далеко не весь перелік товарів, пропонованих на цьому ринку.

 

Ворохта

Відмінне місце для спокійного сімейного відпочинку - це містечко Ворохта. Він славиться чудовими пейзажами. Тут також є зручності для гірськолижного відпочинку - штучний трамплін для катання на лижах і підйомник. Українські спортсмени зі стрибків з трампліну саме тут проводять тренування. А також, у Ворохті є два бугільних витяги: один на 500 м  і другий на 100 м (для початківців), обидва, до речі, обладнані сніговими гарматами. Поруч ще одна розвага – сноутюбінг, підійде як для діток так і для дорослих. У місцевих садибах можна чудово відпочити і оздоровитися гірським повітрям. На прогулянці можна помилуватися безліччю красивих церков, річок і захопитися величчю лісів. У Ворохті та її околицях знаходяться неперевершені мости віадуки кінця 19 ст., їх тут аж чотири. Ворохта знаходиться в глибині Карпат, гори тут високі і захоплюють дух, найближча з яких – г. Говерла.

 

Славське

Великою популярністю серед відпочиваючих користується селище Славське. У ньому є невеликий підйомник, який періодично не працює. Єдина перевага - це швидкий спуск з гори.

Тут можна також прекрасно відпочити всією сім'єю - до вашого вибору є невеликі бази і готелі для відпочинку. Навіть місцеві жителі здають в оренду свої будинки, котеджі і кімнати приїжджим туристам. В принципі це роблять всюди в Карпатах Такий відпочинок по кишені абсолютно кожній людині. Люди, які здають в оренду свої будинки, запропонують майже домашній затишок і комфортну обстановку: домашню традиційну кухню, приємно обставлені кімнати, телевізор, доступ до інтернету, баню або сауну. Великою популярністю користується - чан. Це щось схоже на лазню. Виглядає як величезна дерев'яна бочка, наповнена гарячою водою. Є спеціальні сидіння, на які людина сідає і париться. Дуже популярна послуга серед туристів.

 

 У Карпатах є свої традиції святкування Різдва та інших зимових свят. Місцевий колорит і традиції залишать незабутні й неповторні враження!

 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита