Екстримальний спуск Zipline

Зіплайн - спуск з використанням сил гравітації по сталевому канаті по повітрю, за допомогою спеціального пристрою. Часто застосовується в якості пригоди або розваги і отримання дуже гострих відчуттів, адреналыну.

Зіп Лайн в КарпатахZip Line Карпати

Подібні ристрої, що складається з тросів  і блоків, розміщені між двома точками, і використовують для переміщення силу земного тяжіння, були відомі людству вже давно. Вони часто використовувалися в пересіченій місцевості для доставки людей і вантажів через каньйони, річки, гори, а також непрохідні області у віддалених районах Китаю, тропічного лісу Коста-Ріки і австралійських малонаселених районах.

Такі пристрої і пересування в різних країнах називалися по різному: в Альпах їх називали тирольская переправа (англ. Tyrolean crossing, Tyrolean traverse), в інших місцях летюча лисиця (англ. Flying fox) або сильний нахил (англ. Inclined strong). У романі Герберта Уеллса «Людина-невидимка» 1897 року, згадується «сильний нахил» як частина дня Духів.

Zip-line в карпатах - це не виняток. Якщо ви хочете отримати адреналін від польоту над землею на тросі - "Скита" вам це влаштує. Детальніша інформація на сторінці https://skyta.com.ua/zip-line.html

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита