Вибір відпочинку у Карпатах за оптимальним місцерозташуванням

Вибір відпочинку в Карпатах

Популярність відпочинку у Карпатах як взимку так і влітку зростає щороку, а отже бронювання садиби чи готелю відбувається заздалегідь. Найближчі до курорту Буковель села вже багато років демонструють розростання інфраструктури та сервісу для гостей, а отже обирати є з чого, слід лише визначитися як саме хочеться провести час у Карпатах.

Навіть взимку, коли працюють витяги Буковелю, лижники далеко не весь час проводять на горі  - погода, морози, стан снігу або стан здоров’я відпочивальників  (травми або втома) нерідко спонукають зробити перерву у катанні та проїхатися на екскурсії, водоспади, покататися на квадроциклах, собачих упряжках, відвідати каток, СПА, баню та та інше. А у теплу пору року, коли частина зимових розваг відпадає, актуальними стають піші походи у гори (у т.ч. за грибами та ягодами), велопрогулянки, поїздки на квадроциклах, екскурсії, катання на конях, рафтинг, рибалка, зіп-лайнінг та та інше.

І тут околиці Буковелю не є кращим вибором, оскільки стабільно демонструють найвищі ціни на ці сервіси (не кажучи вже про проживання та харчування – як взимку, так і у теплий сезон), але й майже повну відсутність лісу чи значну відстань до лісових масивів та велике навантаження туристами тих ближчих місць, куди можна дістатися машинами. А до відомого Яремчанського водоспаду «Пробій», знаменитих музеїв Гуцульщини, рафтингу на р. Чорний Черемош чи традиційних маршрутів підйому на Говерлу та сусідні гори хребта Чорногірського (Данциг, Шпиці, Турка, Піп Іван Чорногірський) добиратися з Буковелю виявляється якнайдалі.

З точки зору оптимального місцерозташуння звертає на себе увагу смт Ворохта, що знаходиться майже посередині між Яремче та Буковелем (поворот з Татарова), між р. Прут та великим лісовим масивом. Цей населений пункт ще з радянських часів стабільно розвивався як велика спортивна база для підготовки олімпійського резерву та курортна зона, і саме звідси починаються маршрути на легендарну Говерлу. 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита