Чорний Черемош – тури на будь-які смаки

Чорний Черемош тури

Давно мріяли про відпочинок в Карпатах? «Скита» здійснить вашу мрію! Що може бути краще за рафтинг? Особливо на Чорному Черемоші. Сплав за течією гірської річки на рафтах, байдарках, катамаранах - ця весела, екстремальна пригода і цікаве випробування одночасно. Це - швидкість і реакція, хвилі, пороги, нестримна течія, шумні перекати!

 

Незалежно з ким ви відправитись у пригоду - з дітьми, колегами, коханою людиною, друзями, рафтинг – це неодмінно цікаво та весело! Індивідуальним туристам і невеликим групам необхідно подати попередні заявки, на підставі яких формуються збірні групи на рафтинг у Карпатах. Сплав на Черемоші – екстремальний, безпечний вид активного відпочинку. Ви декілька разів пройдете найскладніші пороги Черемоша, навчитеся веслування на катамарані і рафті, зможете правильно долати водні перешкоди. У високу воду сплав ще більш захоплюючий – судно нестримно мчить водним потоком гірської річки, пінисті хвилі накривають вас з головою, рафт розгойдується на високих хвилях. Емоції зашкалюють!

 

Такий рафтинг неймовірно заряджає і наповнюю неповторною енергетикою карпатської річки.

Для тих, хто вже не вперше на Чорному Черемоші, також завжди знайдеться щось новеньке для чергового вибуху приємних емоцій.

Погода завжди на користь: в дощ піднімається вода, додаючи додаткові порції адреналіну, в сонячні дні – природа розквітає всіма барвами. Додайте до цього комфорте розташування у зручних котеджах, смачну здорову їжу, і ви зрозумієте, наскільки це чудово!

 

В вартість рафтингу входить:

  • робота інструкторів:
  • прокат рафтів;
  • сучасні костюми;
  • фотозйомка сплаву;
  • трансфер.

 

Скита приймає гостей з усіх куточків України та інших країн. Звертайтеся до нас, якщо ви хочете отримати по-справжньому якісний відпочинок у Карпатах, який неможливо забути ніколи! 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита