Рафтинг в Яремче

Рафтинг в Яремче

Якщо ви любите відпочивати у Карпатах у теплу пору року і обрали мальовниче Яремче чи сусідні села на вихідні, свята чи відпустку, зверніть увагу на такий вид активного відпочинку як рафтинг. Це сплав по річці у спеціальних надувних човнах (рафтах) або байдарках чи катамаранах, який гарантує незабутні враження та чудовий активний день для компанії чи родини у Карпатах.

З початку квітня до кінця жовтня у світлу пору доби з рафтинг-бази на р. Чорний Черемош кілька разів на день  відправляються туристичні екіпажі у кількагодинну подорож мальовничими куточками Карпатського національного природного парку. Окрім мальовничих краєвидів в залежності від обраного маршруту, можна зробити зупинки і відвідати колоритні музеї Гуцульщини, а також замовити кейтеринг (частування) карпатськими стравами чи шашликом наприкінці подорожі чи під час відпочинку (при довгому сплаві).   

Зробити подорож по-справжньому незабутньою допоможуть фотографи-оператори, які фіксують весь перебіг подій під час сплаву та зупинок, щоб кожний цікавий момент можна було переглянути пізніше у колі родини і друзів та побачити себе та всю цю пригоду зі сторони, переживши заново найкращі моменти життя.

Як замовити, що мати з собою, вибір маршруту, додаткові послуги – тисни сюди: Рафтинг, детальніше …

Вартість – від 350 грн./особа, дітям надаєтьбся знижка. До сплаву допускаються діти шкільного віку з дозволу чита у супроводі батьків.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита