Рафтинг – незабутній відпочинок у Карпатах для кожного!

Організація рафтингу - комплекс СкитаПолюбляєте активний відпочинок на свіжому повітрі? Ви захоплюєтеся красою гірських масивів і багатовікових лісів? Тоді вам неодмінно треба найближчим часом відвідати чудові українські Карпати, де радо зустрічають кожного гостя!

 

Казковий відпочинок у Карпатах подарує море незабутніх вражень та неповторних емоцій. Захоплюючі тури включають сходження на гірські вершини, рафтинг по гірським річкам. Неймовірна нагода весело провести час і отримати порцію адреналіну!


Чому саме рафтинг?

Якщо ви надаєте перевагу екстремальному відпочинку, то рафтинг – те, що вам треба! Що може бути цікавіше, ніж подорож в компанії близьких друзів по гірським річкам? Досвідчені гіди і інструктори покажуть вам неймовірні гірські пейзажі, про які ви навіть не підозрювали. Додайте сюди атмосферу мандрів, і ви отримаєте ексклюзивний рецепт по-справжньому захоплюючої пригоди.

Про рафтинг по гірській річці Черемош варто згадати окремо. Добре спланований і організований сплав дозволить вам поповнити багаж позитивних спогадів і перевірити себе на витривалість. Залежно від обраного маршруту, рафтинг може видатися як легкою прогулянкою, так і стати справжнім випробуванням, яке надовго закарбується у вашій пам'яті.

 

Що пропонуємо ми

«Скит» пропонує вам активний відпочинок у вигляді рафтингу по річках Карпат: Чорний і Чорний Черемош, Прут, які ідеально проводити навесні, в квітні і на травневі свята. Ви отримаєте задоволення від повноцінного сплаву на гірських річках  і естетичну насолоду від краси навколишньої природи.

  • сплави проводяться на рафтах і байдарках;
  • всі учасники забезпечуються необхідним сплавним спорядженням, включаючи сучасні гідрокостюми;
  • рафтинг на всіх річках проводиться також для непідготовлених учасників;
  • пропонуються різні варіанти помешкання: у котеджах приватного сектора або в наметах рафтинг–таборі;
  • демократичні ціни, приємні подарунки, бонуси.
  • після активно проведеного дня — вечірня розважальна програма: вогнище, пісні під гітару, шашлик, зігріваючий глінтвейн.

 

Сплави в Карпатах з нашою компанією угамують Вашу спрагу пригод і бурхливих емоцій, ми подаруємо вам тур, повний незабутніх вражень. А також ви просто чудово проведете свої вихідні на чистому гірському повітрі, відпочинете від повсякденних турбот, укріпите здоров'я, наберетеся сил, та головне – отримаєте хороший настрій.

Провівши відпочинок в Карпатах один раз, ви обов'язково захочете повернутися сюди неодмінно! Ласкаво просимо. 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита