Піші походи в Карпати

Піші походи по Карпатам

Шум і суєта великих міст стомлює. Так хочеться часом виїхати від автострад, від настирливої ​​реклами, від мерехтливих моніторів; поїхати туди, де зеленіють прекрасні наливні луки, де здіймаються в синяву неба вічні гори. Туди, де від свіжого вітру паморочиться голова, де сонце пестить смарагдове листя дерев. Якщо душа тужить за єднання з природою, то варто відправитися в Карпати. Піші походи по дикій безлюдній місцевості повернуть гармонію в душу, наповнять тіло енергією і залишать незабутнє враження на все життя!

 

Чорногірський хребет

Чорногорський хребет є одним з найпопулярніших піших туристичних маршрутів в Карпатах. Тут можна насолодитися красою дикої природи і відпочити від шуму і суєти.

Похід по вершинах Чорногорії по праву вважається одним з найкрасивіших. Маршрут проходить по найвищим точкам українських Карпат. Під час походу туристи піднімаються на висоту більше 2 кілометрів над рівнем моря.

Але для того щоб насолодитися прекрасними видами, доведеться постаратися. Потрібно бути готовим до раптової і різкої зміни погоди. Тут нерідкі грози, зливи і сильний вітер. Часто падає густий туман.

Але, після труднощів нелегкого шляху прийде нагорода у вигляді захоплюючої дух панорами - величних гір, чистих озер і вікових лісів. За таку насолоду варто поборотися!

 

Гуцульські Альпи

Дикий, важкодоступний, прикордонний - все це Мармаросскій гірський масив. Маршрути по ньому по праву вважаються досить складними. Але принадність походів по Мармаросскому масиву полягає саме у відсутності інших туристів на багато кілометрів навколо. Тут, на самоті відкриваються воістину незабутні краси. Недарма цю частину Карпат називають Гуцульськими Альпами! Невинно чисті ліси, кристальні озера, п'янке повітря і стає ближче небо будуть супутниками будь-якого, хто наважиться відвідати заповідні місця.

До того ж тільки в цій частині Карпатських гір зустрічаються виходи на поверхню скельних порід, гострі піки і круті обриви - зовсім як в справжніх Альпах! Маршрути по Мармаросскому масиву проходять нижче, ніж стежки Чорногори. Максимальна висота над рівнем моря становить близько 2 кілометрів. Але не так важлива висота, як неперевершені краєвиди навколо і повне єднання з природою далеко від людей і галасливих міст!

 

Карпатські водоспади

Не менший інтерес представляє туристичний маршрут по річках і водоспадів Карпатських гір. Що може зрівнятися з приголомшливим видом кришталевих струменів гірської води, що падає з давніх скель?

Найбільш відомими водоспадами в Карпатах вважаються:

  • водоспад Бухтівець
  • Манявський водоспад
  • водоспад Дівочі сльози.

Красу цих місць складно описати словами. Це потрібно побачити і відчути! Піші походи в Карпатах досить складні. Чи не кожен зважиться провести відпустку на ногах, ночувати в наметі, готувати їжу на багатті. Але ті, хто зважиться відвідати ці чудові місця, ніколи не забудуть таку відпустку і будуть з теплотою згадувати вільні луки, високі гори і незабутню атмосферу єднання з природою!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита