Чому карпати влітку?

Карпати влітку

Де ж відпочити влітку? Шукаєте бюджетний відпочинок в Україні? Ви вже задалися цим питанням? Ми звикли відпочивати влітку на морі. І благо, воно під боком. А як же добре влітку в Карпатах! Ми пропонуємо вам відкрити для себе новий відпочинок - Карпати влітку! Літо тут - рай для тих, хто мріє відпочити від шуму мегаполісів і мирської суєти, подихати чистим гірським повітрям, оздоровитися душею і тілом, а також сповна насолодитися тишею і пишнотою природи.

 

10 чудових причин для літнього відпочинку в Карпатах:

1. Неможливо красиві гори, покриті шатром з вікових сосен, зелені луки, що нагадують альпійські, дзвінкі струмки, бурхливі водоспади, швидкі гірські річки і озера.

2. Широкий вибір проживання: готелі, котеджі, шале, санаторії.

3. Походи на Говерлу, Чорногору та інші вершини, кінні прогулянки, катання на велосипедах, квадроциклах, рафтинг в Карпатах і багато іншого.

4. Природні джерела чистої води. Кожен день можна збагачувати свій організм корисним комплексом мінералів.

5. Десятки водоспадів, річок і гірських озер дозволять Вам насолодитися купанням в Карпатах влітку. У цих природних «джакузі» Ви забудете про все на світі.

6. Екскурсії - історичні (храми, монастирі, пам'ятники архітектури), етнографічні (музеї, колиби, сувенірні ринки).
7. Сприятливий клімат. Карпати врятують Вас від виснажливої ​​південній спеки, завдяки свіжому лісовому повітрю і комфортній температурі.

8. Відпочинок можна вибрати спокійний, відокремлений - забронювати готель і насолоджуватися природою. А можна відпочити активно, вибравши автобусний тур по самим чудовим місцях Закарпаття! Вибір є!

9. Якщо ваш відпочинок збігся з сезоном зростанням грибів, у вас буде хороша можливість взяти участь в «тихому полюванні» і назбирати відмінний урожай карпатських білих грибів.

10. Нема віз! Немає меж! Все рідне і знайоме!

 

Ми допоможемо підібрати відпочинок в Карпатах по вашому настрою і бюджету! Відповімо на всі питання. Ви будете задоволені! 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита