Що робити в Карпатах і Закарпатті в «несезон»

Відпочинок в Карпатах в не сезон

Цікаве питання. Більшість туристів планують свій відпочинок влітку або взимку, тому що вважають, що «в несезон» в Карпатах і Закарпатті нічого робити. Хоча, якщо ви любите позасмагати під палючим сонцем, викупатися в Карпатському «морі» чи озерах, або відчути неймовірний адреналін від катання на лижах або сноубордах в морозні дні, тоді, звичайно відпочинок в Карпатах в «несезон» вас не зацікавить. Але, все ж ж іноді хочеться побути ближче до природи і спокійного відпочинку, для цього й існують весна і осінь.

 

Головними перевагами весняного і осіннього відпочинку в Карпатах і Закарпатті являються найнижчі ціни і менше відпочиваючих. Мальовнича природа західного регіону зачаровує в будь-який час року.

 

Відпочинок в Карпатах - це перш за все, відпочинок в горах, саме там можна насолодитися гірською природою, карпатським мальовничими панорамами, водоспадами і гірськими річками.

Навколо велика кількість затишних кафе і ресторанчиків, вони розташувалися в найнесподіваніших місцях, в них можна відпочити, попити смачного напою і насолодитися кулінарними шедеврами закарпатської кухні, тут готують банош і печуть справжні гуцульські ковбаски, і все це з видом на карпатські гори, водоспади і бурхливі річки Найпопулярнішим відпочинком є ​​прогулянки в гори, наприклад похід на Говерлу або Драгобрат, або на яку іншу не менш цікаву гору, все одно, панорами Карпат зачарує кожного. Прогулянки восени лісом - це в першу чергу грибочки, їх там величезна кількість, а повітря - просто оздоровлює з першого подиху.
Завжди можна піднятися на підйомнику в Буковелі або Ворохті і подивитися на краєвиди з висоти. Це чудовий відпочинок - цікаво, приємно, і як смачно!!! А ще, на відпочинку в Карпатах - можна познайомитися з яскравою і незвичайною культурою корінних жителів Карпат: гуцулів, бойків, лемків. Доброзичлива атмосфера, дуже красивий національний костюм і, безумовно, незвичайна історія і культура. Нерідко, це поєднується в театралізованій «Гуцульський забаві». Ви чули мелодію трамбують? А варто...

 

Переваги
• Відпочинок навесні в Карпатах - це квітучі гори, каскади запахів природи, в цей час річки та водоспади особливо бурхливі.

• Відпочинок в Карпатах восени - різноманіттю фарб немає меж. Погода зазвичай тепла і не дуже дощова.

 

Відзначимо, що відпочинок в Закарпатті значно відрізняється від відпочинку в Карпатах. Закарпатті більш рівнинна місцевість, хоча це зовсім не зменшує привабливість цього регіону. Термальні басейни, чани, закарпатські вина, які століттями поставлялися на стіл королям Європи.

Закарпатські вина - це справжнє надбання всього світу (тільки треба знати у кого і де їх купувати - а ми знаємо!) І звичайно смачні закарпатські сири.

Цікава сторона відпочинку в Закарпатті - «зарубіжна» культура. Велика частина населення Закарпаття - це угорці і трохи мадяри. Цей народ дуже доброзичливий і гостинний. В абсолютній більшості вони католики.

Наші тури будуються таким чином, щоб побувати можна було в максимальній кількості цікавих місць, обов'язково відчути лікувальні властивості термальних вод, спробувати головні смаколики закарпатських майстрів, охопити ще й Карпати.

Тому, вибір за Вами, коли вибирати найкращий відпочинок в Карпатах для себе! 

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита