Велотуризм в Карпатах – відпочинок для всієї сім'Ї

Похід на велосипеді – це завжди здорово. Особливо, якшо це робити в Карпатах.

Підготовка, організація, проведення походів на велосипедах, велотуризм, велотури, - все це доступно любителям активного відпочинку.

 

У Карпатах існує багато популярних маршрутів для велотуризму. Вирушаючи в велосипедний тур туристи знайомляться з особливостями цього чудового регіону. І це дуже здорово!

Ви ніколи до цього не подорожували в Карпатах, але дуже хочете відвідати красиві гори, побачити місцеві струмки і водоспади, спробувати неймовірну місцеву кухню? Зробити це самостійно може виявитися не таким простим завданням. Краще організувати тур, пропозицій яких існує багато в Яремче, Ворохті, Буковелі.

Любий цікавий, захоплюючий і мальовничий велотур по Карпатах покаже всі найкрасивіші і мальовничі місця. Підходить для любителів велотурів і активного відпочинку, без додаткових значних зусиль.

Якщо ви любите велосипед, екстрим відпочинок - в Карпати варто з'їздити обов'язково!

Це неймовірно приголомшливий своєю насиченою красою край, де кожен куточок прекрасної землі обдарований фантастичною природою, де навіть рукотворні чудеса людини органічно вписуються в пейзажі.

І це не просто слова.

Ви коли-небудь каталися по мостах над ущелинами?

А по красивим вузьким дорогам прямо в скелях уздовж обривів мальовничих глибоких каньйонів?

А спуск по серпантинах?

І це тільки мала частина з усього, що належить побачити в велотурі по Карпатах.

На території краю переплелися всі мислимі і не мислимі ландшафти – з красивими гірськими масивами, мальовничими гірськими річками, високими мостами, озерами.

Велотур цікавий дуже зручним сполученням кількох видів відпочинку, що дозволяють подивитися на Карпати з різних ракурсів і відпочити різнобічно.

А велосипед подарує незабутні враження від маршруту.

 

Одноденний похід в гори.

Що б урізноманітнити програму і зробити її ще цікавіше, в Карпатах пропонують мальовничий похід в гори з підйомом на найвищу вершину – Говерлу. У Вас залишиться багато по справжньому цікавих вражень, море красивих фотографій - неосяжні панорами дикої природи, мальовничих гір, озер, диких плато, панорами з висоти.

Ви по-справжньому дізнаєтеся особливості Карпат, чим вони живуть і дихають, їх красиву природу і людей.

 

Що потрібно від Вас?

  • Розуміння того, що Вам доведеться кататися на велосипеді від 35 до 50 км в день по красивому маршруту.
  • З інструктором, без речей, і з машиною на підстрахування.
  • Маршрут розроблений для "велолюбителів" з мінімальним досвідом велотурів.

Інструктори подбають про те, щоб кожен день був насичений красивими місцями, щоб весь велотур ви провели захоплююче і незабутньо, в безліччю унікальних місцях, на лоні красивої природи і захоплюючих видів.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита