Травневі свята

Шановні відвідувачі, Травневі свята, яких ми всі так чекали, вже на носі!

А це означає, що час подумати про свій, по-справжньому, теплий та весняний відпочинок у Карпатах.

Відпочинок на природі у серці Карпат Ворохті – не залишить Вас байдужими, особливо, якщо відпочивати із сімєю і подарує приємні емоції та спогади.

Отож, поспішайте гарно відсвяткувати Травневі свята та справжній прихід весни разом із нами!

У нас Ви зможете: посмажити шашличок і посидіти у альтанці, попаритись у справжній руській бані, замовити масаж, побавитися у теніс та більярд, з’їздити на екскурсію та сплавитись гірською річкою на човнах.

Котеджі «Скита» гостинно запрошують Вас!

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита