Руська баня в Карпатах - спа-відпочинок та міцне здоров'я

Руська баня в ВорохтіПропонуємо Вам скористатися справжньою банькою на дровах на території котеджів «Скита». Це – чудовий вид відпочинку в Карпатах!

 

Одним з найбільших задоволень, яке в будь-яку пору року освіжить, відновить сили та принесе незабутню насолоду, є справжня банька на дровах. Така процедура не тільки позитивно впливає на здоров'я організму людини, але і загартовує дух, сприяє набуттю витривалості і сил. Російська лазня дуже корисна для організму і її використовували з найдавніших часів. Баня опалюється з використанням дров, поміщених в піч-камін, за допомогою відкритого вогнища. Лазня - чудова помічниця при таких хворобах як застуда, хронічний бронхіт, риніт, поліартрит, тонзиліт. Також допомагає при неврастенії, подагрі, радикуліті, при різних хворобах сечовивідних шляхів і нирок. Чудово допомагає при гіпотонії, серцевих хворобах, при травмах і т.д

Вона вважається однією з найефективнішою СПА-технологій за своїм впливом на оздоровлення організму і зміцнення імунітету людини. Баня із гарячим паром (руська лазня) добре впливає й на дитяче здоров'я, а також виконує функцію загартовування всього організму людини.

 

Неймовірна насолода!

 

З давніх-давен лазня цінувалася на Русі набагато більше, ніж просто місце для тілесного очищення. Вона представляла собою справжній ритуал, що асоціювався з повним звільненням людини від всього зайвого фізично і духовно.

Багато в чому завдяки бані на дровах із запашним березовим віником Русь славилася богатирями і шляхетними дівчатами. Баня допомагала слов'янам бути сильними і здоровими, захищала від безлічі хвороб. Прихильників легкої пари, відмінних віників і прекрасного відпочинку, що дарує спекотна лазня, запрошує садиба «Скита». Тут панує атмосфера недоторканою цивілізацією села, де вас зустріне справжня російська лазня на дровах. Передбачено все для гарного відпочинку.

Наша баня на дровах - це те, що треба, щоб скинути вантаж буденних турбот. Спекотна парна, наповнена чарівним ароматом запашних трав, житнього хліба і лугового меду та хороший віник в умілих руках банщика, - все це здатне створити диво на землі. А після баньки вашу втому як рукою зніме, піде хандра і печаль, тіло придбає легкість, а помисли - чистоту.

 

До послуги «Банька на дровах» входить користування:

 

  • парною на дровах на 6-8 людей;
  • кімнатою відпочинку, обладнаною плазмовим екраном із супутниковим телебаченням. У кімнаті є окремий санвузол та вага для зважування до та після бані;
  • душовою кімнатою із діжкою для обливання;
  • басейном розміром 4,5 м х 2 м та завглибшки 1,6 м;
  • масажним кабінетом (є можливість замовити послуги професійного масажиста, мануального терапевта);
  • релакс-кімнатою із великим лежаком на свіжому сіні з ароматних карпатських трав;
  • простирадлом, рушником, банною шапкою та тапочками (по одному на людину);
  • у відпочинковій кімнаті, на вас буде очікувати гарячий карпатський чай із медом та журавлиною на основі корисних та ароматних карпатських трав.

 «Скита» - це відмінне місце, щоб влаштувати будь-яке свято, провести в неформальній обстановці ділові переговори і просто добре провести вихідний день у турботі про себе. Тут Ви можете організувати святкування будь-якого свята в національному стилі. Приходьте до нас відмінно провести час у цій жаркій лазні на дровах!

 

Ціни та умови користування Банькою на дровах:

 

  • мінімальне замовлення - 2 години;
  • вартість за домовленістю – від 350 грн./год.
  • віник із берези/дуба - 50 грн.

У вартість включено 6 комплектів рушників, простирадл, шапки та тапки. Доплата за кожний наступний комплект – 30 грн./особа.

Ціни вказані за винятком Новорічного періоду: з 28.12 по 8.01.

Послуги професійного банщика (парення з віником) – за попередньою домовленістю. Попереднє замовлення – за 1-2 доби до процедури.

 

Графік роботи «Баньки на дровах» — з 14.00 до 24.00 щодня та цілий рік. У Новорічний сезон (з 28.12 по 08.01), а також у інший період зростання попиту на дану послугу, просимо завчасно бронювати баню, а також вартість бані на даний період зростає.

 

Увага! Попереднє замовлення послуги – не менше ніж за 2 години (для прогріву приміщення) у низький сезон та міжсезоння, не менше ніж за 4-6 годин – у зимовий період. При великій кількості гостей (особливо у зимовий період та тривалі святкові вихідні) рекомендуємо бронювати баню не менше ніж за добу через високий попит на цю послугу. 

 

Телефони для попереднього замовлення бані: 097-61-51-959 або 098-51-89-128 (Василь).

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита