Розваги в Карпатах

Карпати - одне з найкрасивіших і екологічно чистих місць в Україні. Багато людей, щорічно вибираючи напрямок для відпочинку, зупиняють свій вибір на карпатських курортах. І причин існує декілька: по-перше, тут найчистіше повітря у всій країні, а по-друге, краси тутешніх місць не залишать байдужою жодну людину. Але головне – багато розваг, на будь який смак!

Величні гірські вершини приваблюють любителів активного відпочинку. Влітку туристи можуть піти в тижневий похід з наметами, а взимку відвідати гірськолижний курорт. Водоспади, прозорі озера і захоплюючі дух гори - все це вас чекає в Карпатах

 

Ласкаво просимо в Буковель!

У будь-який час року популярний курорт Буковель радо прийме досвідчених відвідувачів і продемонструє всі свої переваги. В першу чергу, цей затишний куточок Карпат розцінюється, як гірськолижний курорт, але і влітку тут є чим насолодитися. Наприклад, можна цілком поринути в риболовлю на Великому озері і там же відпочити на мальовничому пляжі. Для любителів активного відпочинку неподалік розташований прокат велосипедів, мотузковий парк та скалодром.

З настанням зимового сезону Буковель розкриває всю свою чарівність і привертає найбільшу кількість відпочиваючих. Потрібно обов'язково покататися на лижах, сноуборді і ковзанах - талановиті інструктори з легкістю навчать цим нехитрим заняттям дорослих і дітей. Для останніх передбачено й інші види відпочинку: поїздки на санках і повітряних «ватрушках», ігрові автомати і багато іншого в розважальному комплексі «Леопард».

Розваги в Карпатах

Яремче – ідеальні розваги для всіх

Яремче - це ще один гірськолижний курорт. Він знаходиться в 60 км від Івано-Франківська на території національного парку. Флора і фауна дуже різноманітні, а близько 30 представників тваринного світу занесені в Червону Книгу. Туристи можуть скористатися такими послугами як лижний туризм, піші походи в гори, рафтинг, кінні прогулянки та ін. Також в Яремче можна взяти в оренду все необхідне обладнання і спорядження для походів.

Мандрівники люблять Яремче з кількох причин. Перш за все, це неймовірна краса місцевої природи. Також неможливо не любити це місто за його унікальні пам'ятки, серед яких гора Говерла, скелі Довбуша, водоспади Пробій і Гук, Яремчанський музей «Карпати в мініатюрі» і хата-музей Параджанова.

Всі ці природні та історичні об'єкти можна відвідати самостійно або з екскурсоводом. Відвідати Яремче можна в будь-який час року і завжди знайдеться щось цікаве. Весна і літо - це ідеальний час для піших прогулянок по мальовничих околицях, любительської риболовлі, а також поїздок на конях, велосипедах та квадроциклах. Восени можна насолодитися красою безкрайніх лісів і зібрати великий урожай з стиглих ягід і грибів. Зимова пора ніяк не обійдеться без гірськолижного спорту, включаючи поїздки на ковзанах, санях, лижах і сноубордах.

 

Гірськолижна база Драгобрат

Відвідування цього чудового курорту дозволить кожному шукачеві гідного відпочинку покататися на лижах і сноуборді з листопада по середину травня. Крім того, передбачена справжня фінська сауна, фрірайд та інші розважальні заходи. Для юних туристів привітний Драгобрат підготував спеціальні заняття: аерохокей, дитячу кімнату, настільний теніс та багато іншого.

Ціни на екскурсії, кінні та велосипедні прогулянки потрібно дізнаватися на місці їх проведення, але варто враховувати те, що найбільш низькі розцінки в Карпатах з кінця весни до середини літа. Верховина.
 

Інші види розваг в Карпатах

Вдосталь повеселившись і отримавши пристойний запас адреналіну, можна трохи відпочити від спорту і зайнятися менш активним проведенням часу. Відпочинок в Карпатах пропонує наступні розмірені розваги: ​​«Карпатський чан» - це унікальна природна лазня, яка представляє собою великий котел з в міру гарячою водою. Під відкритим небом його нагрівають на вогні, а відпочивальникам пропонують там попаритися. Підігріта до певної температури вода розширює пори і очищає шкірні покриви. Традиційно після цієї процедури пірнають в сніг або водойму.

Популярністю користуються і піші прогулянки по мальовничих і тихим куточків місцевої природи, але в разі втоми можна покататися в упряжці з кіньми (влітку) або собаками (взимку). Завзятим любителям риболовлі багаті форелеві маєтки надають приємну можливість зайнятися улюбленою справою на водоймах в смт Славське.

З настанням літніх місяців аж до середини жовтня - саме час відправитися на безкраї простори карпатських лісів з метою збору суниці, малини, ожини та інших ягід. Крім того, в лісі росте понад 200 видів різноманітних грибів. Детальніше про розташування ягід і грибів, їх їстівності, а також орієнтування в лісовому масиві обов'язково розповість чемний і досвідчений лісник.

Прибулий в Карпати мандрівник повинен обов'язково побувати на одній з його найдивовижніших природних пам'яток - гірському водоспаді Шипіт. Якщо довгі прогулянки по лісі втомили туриста, а він все одно хоче побувати в цьому відомому місці, можна подивитися на водоспад і з «гірського трамвайчика». Він перевозить відпочиваючих через найпрекрасніші карпатські пам'ятки.

Літня відпустка в Карпатах складно уявити без купання в місцевих водоймах, таких як озеро в ГК Буковель, гірська річка біля водоспаду Шипіт і солоне озеро Кунігунда. Ці та інші водні джерела допоможуть втомленому туристові знову набратися сил і перейти до одного з найцікавіших заходів у Карпатах - до захоплюючих екскурсій. А їх в Карпатах також немало.

Відпочинок в Карпатах – рай для душі і тіла! Раз побувавши тут, ви неодмінно закохаєтесь у цю місцевість.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита