Рафтинг з дітьми в Карпатах

Рафтинг з дітьми в Карпатах

Захоплюючі спуски разом з дітьми дуже цікаві. Спокійна вода, а місцями стрімка течія, швидкість, адреналін і пізнання навколишнього світу дадуть можливість вашій дитині відчути себе самостійною і сильною.

Рафтинг подарує незабутні відчуття, починаючи з місця організації активного дозвілля і закінчуючи харчуванням на природі, де апетит безсумнівно наростає, тому що похідне життя дарує чудовий настрій, що найголовніше для здоров'я підростаючого покоління. І переживати з приводу того, що рафтинг для дітей небезпечний абсолютно не варто, тому ряд легких турів по річкам Карпат, які є в нашому арсеналі, анітрохи не зашкодять, а навіть навпаки - загартують маленьких любителів подорожей і нададуть можливість відчути себе більш розкуто.

Активний відпочинок на природі з малих років

Спробувати свої сили в сплавах можуть діти віком від семи років. Перекати, бурхливі річкові пороги і шивери обов'язково сподобаються маленьким «ловцям» адреналіну. Відправившись в захоплюючу подорож, вони зможуть відчути себе справжніми завойовниками бурхливої ​​водної стихії. Рафтинг з дітьми буде також цікавим, оскільки кожен маршрут в Карпатах передбачає відвідування якихось пам'яток, ознайомлення з місцевою культурою і традиціями.

Справжня водна пригода на річці

В готельному комплексі Скита точно знають, що маленькі любителі пригод на воді не люблять просто плисти і розглядати всі навколо, їм куди більше подобається подолання перешкод. Згадайте: невже ваш син або дочка можуть довго всидіти на одному місці? - їм весь час хочеться, щоб їх розважали. Так що рафтинг підійде як не можна краще, адже справжня пригода на воді з легендами, таємницями і загадками задіють чадо і вразять його уяву.

Тут можна все чіпати, кудись підніматися і багато іншого. Відпочинок в Карпатах з дітьми - це дивовижний світ радості і пізнання. Дітлахи отримають корисні навички в умовах чистої екології. Час, проведений з нами, пройде з користю. Дітям і дорослим буде цікаво тут і з історичної точки зору. У вільний час на свіжому повітрі, споглядання місцевих красот, подолання труднощів, їжа на вогнищі - це саме те, що так люблять діти.

Маршрути розраховані для різних вікових категорій і цікаві всім без винятку. Дитячий імпульс буде позитивним від самого старту до кінця подорожі!

Телефонуйте за номерами (097) 062 6062, (066) 254 2288.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита