Рафтинг – що це, і чому варто спробувати

Чому варто попробувати рафтингВідпочинок в Карпатах – це завжди чудово і весело. Особливо для любителів активного і екстремального літнього відпочинку. Якщо ви активні, любите екстрим, варто спробувати рафтинг в Карпатах. Це не просто адреналін, це також кришталево-чиста вода і вічно спокійна природа. Сплави на рафтах і катамаранах по гірських річках Карпат, таких як Черемош, Прут і Чорний Черемош, зроблять ваш відпочинок незабутнім, а висококваліфіковані інструктори подбають про вашу безпеку.

 

Це вид відпочинку не для простих людей, а для тих, хто любить яскраві і гострі відчуття, кому постійно потрібно сплеск адреналіну в крові. Та й річку, на якій були б і пороги, і невеликі водоспади, перекати, знайти не так вже й легко. Найчастіше подібного роду річки знаходяться в гірських районах або хоча б в рельєфних зонах, в місцях, які недоступні для погляду людини. Готові? Тоді варто спробувати!

 

Переваги

 

Рафтинг як екстремальний вид спорту завойовує все більше людей, він входить в моду, тому зараз з'явилося чимало організацій, які організовують такі сплави, і часом включають в себе цілу екскурсію з відпочинком.

Сучасні човни, призначені для рафтингу, можуть вміщати від 4 до 20 осіб.

Однак найчастіше використовуються саме ті, місткість яких сягає 10 осіб. Ви можете не хвилюватися за дану конструкцію, так як вона дуже зручна й безпечна, ідеально підходить для подорожі по річці.

Рафтинг хороший тим, що його можна обрати і в якості сімейної прогулянки по річці, яка більш спокійна, і в якості дуже екстремального відпочинку з компанією друзів. Останній варіант останнім часом найбільш популярний. Його ще називають подорожжю по «білій воді» - по бурхливій річці, в якій багато порогів і водоспадів.

Багато, хто тільки збирається зайнятися рафтингом, зважує всі за і проти даного виду спорту, вважаючи його небезпечним.

Однак це не так. Щоб зробити спуск по річці досить екстремальним, але в той же час небезпечним, слід просто дотримуватися всіх норм безпеки і підготуватися до спуску грунтовно. Наприклад, у всіх членів команди має бути спеціальне захисне спорядження. Це необхідно для того, щоб при проходженні небезпечних зон річки ніхто з учасників рафтингу не постраждав. У поняття захисної амуніції входять шолом, жилет, певне взуття і одяг, який не пропускає воду. Так як вода в гірських потоках річок холодна, наявність даної захисту дуже важлива.

 

Організуємо сплав по Черемошу - незабутній екстрим в самому серці Карпат

 

Якщо ж ви вже знаєте, що такий справжній рафтинг, спокійні і розслаблюючі сплави не для Вас, а хочеться дійсно чогось захоплюючого, екстремального, незабутнього, такого, від чого кров буде холонути в жилах, а адреналін так і буде зашкалювати, набирайтеся сміливості, збирайте друзів і вирушайте на рафтинг по Черемошу.

Черемош - це знаменита карпатська річка, що стала головним мотивом не в одному художньому творі. Її міць, гірські пороги, могутність і нездоланність протягом багатьох століть причаровували людину своєю неприступністю і красою. Так залишилося і до наших днів - сьогодні на Черемоші регулярно проводяться сплави, що дарують вибух емоцій, найяскравіші враження і справжню пригоду, особливу, неординарну і просто чудову!

Завдяки досвідченим і уважним інструкторам, які не тільки дбають про безпеку, але і самі в захваті від того, чим займаються, ви не тільки полюбите Черемош і рафтинг, а й ще більше закохаєтесь в дивовижну природу Карпат та зрозумієте, наскільки різноманітним може бути активний відпочинок в Карпатах.

 

Хочете спробувати рафтинг? Телефонуйте за номером (097) 062 6062, (066) 254 2288.

 

Готельний комплекс Скита організовує спуск по гірській річці з професійним інструктором. На рахунок підготовки та оснащення ви зможете дізнатися у нашого адміністратора по телефону. Ми намагаємося робити відпочинок наших гостей максимально цікавим і різноманітним, щоб ви знову повернулися до нас в наступному році!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита