Прокат велосипедів в Карпатах

Прокат велосипедів в карпатахГірський велосипед - ідеальний спорт і відпочинок для тих, хто любить активність і єднання з природою! Ми пропонуємо прокат велосипедів в Карпатах на вигідних умовах. Запрошуємо всіх любителів активного відпочинку в пункт прокату спортивного спорудження, розташований в готельному комплексі «Скита». Наші переваги: ​​сучасні велосипеди, демократичні ціни, люб'язний персонал, поруч прекрасний ландшафт і природа. Ви будете в захваті!

Мальовничі стежки, свіже повітря, казкові пейзажі, атмосфера єднання з природою і десятки кілометрів шляху через різноманітні види ландшафтів - все це робить Карпати ідеальним місцем для велосипедних прогулянок. Отримати масу незабутніх вражень від подорожі на велосипеді тепер не важко!

Казкова подорож!

Точка прокату велосипедів розташована в одному з найпопулярніших туристичних місць – у селищі Ворохта. Сюди легко дістатися, тут починаються найцікавіші шляху для велопрогулянок будь-якого рівня складності. Перед вами - тисячі шляхів. Виберіть собі велосипед, і вирушайте в подорож - тепер ви можете з легкістю і з задоволенням провести час, побачити за кілька годин десятки пам'яток, побувати в унікальних природних і історичних місцях. Представлені тут велосипеди відмінно підходять для поїздок по пересіченій місцевості, мають якісне і сучасне технічне оснащення, що робить кожну велопрогулянку комфортною і приємною. Є також дитячі велосипеди! Ви можете кататися один, з друзями чи всією родиною. Кататися на велосипедах можна у будь-якому віці, настрої та самопочутті - було б бажання.

Ми пропонуємо оренду велосипедів:

  • сучасні рамні гірські велосипеди відомих брендів: SCOOT, BERGAMONT, CUBE, (категорія А, нові) та SPECIALIZED, GT, MERIDA, GIANT (категорія B, вживані);
  • велосипеди різного розміру, із зручними комфортними сидіннями;
  • 4 сучасних дитячих велосипеда (нові);
  • 2 дитячих вело крісла.

У комплект входить шолом, за бажанням - рюкзак, велозамок, інструменти, аптечка.

Під час самостійної велопрогулянки Ворохтою Ви зможете побачити старовинну гуцульську церкву Різдва Пресвятої Богородиці (сер. ХVІІ ст.), польський костьол, кілька австрійських та польських віл, а також дві унікальні пам'ятки, які є тільки у Ворохті: австрійські залізничні мости-віадуки, збудовані 120 років тому та трампліни для стрибків на лижах, які функціонують цілорічно. 

Також надаються послуги професійного гіда. Екскурсія проходитиме мальовничою заповідною територією Карпатського національного природного парку. 90% шляху йде другорядними асфальтованими та ґрунтовими дорогами з дуже незначним автомобільним рухом, початкового рівня складності, доступного навіть велотуристам-початківцям, малюкам, та активним літнім людям.

 

Умови прокату велосипедів

Тривалість – 4 години, вартість – від 250 грн./особа (включає прокат спорядження та пікнік на природі).

Телефонуйте: (097) 300 5005, (099) 173 9973.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита