Прокат сноубордів в Карпатах

Поки гірськолижний сезон ще в самому розпалі, саме час подумати про те, як повноцінно відпочити і які траси підкорити гори. Така дивовижна пору року, як зима, не може бути просто часом святкових застіль і відпочинку перед телевізором. Взимку можна захоплююче, цікаво й активно відпочити в Карпатах одному, з друзями, або ж всією сім'єю. Навіть якщо у Вас ще не було досвіду активного зимового відпочинку, не бійтеся спробувати.
Все більше шанувальників вибирають зимовий відпочинок на гірськолижних курортах. Гірські вершини доступні всім. І Ви можете підібрати саме те місце відпочинку, яке підійде особисто Вам. Як не розгубитися серед засніженої гірської романтики? У своєму виборі відштовхуйтесь від того, чого хоче ваша душа, наскільки Ви досвідчені в катанні на,сноуборді і, звичайно ж, на яку суму Ви розраховуєте відпочити.

 

Прокат сноубордів в готелі Скита

Наш пункт надає послуги по прокат гірськолижного спорядження. Наша мета - зробити активні види спорту більш привабливими, доступними для широких верств населення, саме тому прокат сноуборда буде набагато вигідніше, ніж в інших компаніях, які постачають альтернативні послуги.

прокат сноубордів в Карпатах

За допомогою кваліфікованих співробітників ми допоможемо вам вибрати потрібні розміри і вид гірськолижного обладнання. Компетентність персоналу, демократичність цін, індивідуальний підхід до кожного клієнта - це небагато, що ми можемо зробити для вас. Величезний вибір всіх розмірів, різних брендів, наявність відповідного обладнання, як для новачків, так і для професіоналів, роблять вибір і прокат гірськолижного спорядження легким заняттям, що не вимагає особливих зусиль.

 

Що потрібно для того щоб взяти сноуборд на прокат

1. В першу дуже потрібно зателефонувати по телефонах, вказаних на сайті, та уточнити вартість послуги.

2. Забронювати спорядження в онлайн-режимі.

3. Заздалегідь зателефонувавши та приїхати в зазначену дату до нас, і, залишивши заставу, взяти обладнання на прокат сноуборди, сплативши при цьому залишкову вартість.

 

У нашому прокаті Ви завжди знайдете великий вибір туристичних товарів.

Удачі на гірських схилах! Приємного відпочинку!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита