Прокат санок для чудового зимового відпочинку в Карпатах

Зима - час відпочивати активно! Така дивна пора року, як зима, не може бути просто часом святкових застіль і відпочинку перед телевізором. Взимку можна захоплююче, цікаво і активно відпочити одному, з друзями, або ж всією сім'єю в Карпатах. Навіть якщо у Вас ще не було досвіду активного зимового відпочинку, не бійтеся спробувати.

Прокат санок в Карпатах

З гірських вершин на Вас дивиться зовсім інша, ніж в місті, зима. Це чистий і блискучий сніг, дивно свіже повітря, прекрасні зимові пейзажі. Гори можуть запропонувати Вам не тільки класичне катання на лижах, але ще і санки, снігокати, сноутюбінг (великі санки, які розвивають високу швидкість і обертаються під час руху), сноубординг. Загалом, Ви можете вибрати розваги на будь-який смак і гаманець. Достатньо взяти санки на прокат!

 

Принади активного зимового відпочинку

Звичайно ж, гірські санки залишаються незмінною класикою будь-якого зимового відпочинку. Це розвага, по суті, підходить для всієї родини, і навіть для самих маленьких. Не варто відмовлятися насолоди через острах висоти або швидкості. Сучасні гірськолижні курорти Карпат мають у своєму розпорядженні спеціально обладнаними трасами для новачків, які абсолютно безпечні.

 

Прокат санок в готелі Скита

Широкий асортимент! Відмінна якість! Низькі ціни!

Весь гірськолижний інвентар в одному місці!

  • можна бронювати на місяць вперед;
  • вартість броні по доступній ціні;
  • сплачуйте лише дні катання, день видачі не вважаємо;
  • найбільший асортимент санок.

Комфортний і активний відпочинок чекають Вас, залишилося тільки вибрати санки! Ви можете заздалегідь забронювати будь-яку кількість інвентарю для великої компанії. Телефонуйте!

 

У Скиті можна знайти величезну кількість найрізноманітніших пропозицій для зимового відпочинку! Звертайтеся!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита