Прокат квадроциклів у Карпатах – незабутній відпочинок!

Прокат квадроциклів в КарпатахХочете відволіктися від трудових буднів? Приїжджайте в Карпати: у нас кожен знайде собі програму до смаку. Котедж «Скита» пропонує катання на квадроциклах по захоплюючим маршрутам різної складності і протяжності. Взяти квадроцикл напрокат і отримати незабутні емоції - це розвага для будь-якого віку, яка не залежить від погоди або пори року.

 

Є траси для новачків і учнів, є екстремальні, підвищеної складності для досвідчених гонщиків, сафарі-тури і їзда по бездоріжжю. Оренда квадроциклів - це задоволення на тлі чудових пейзажів і чистого повітря, захоплюючі лісові маршрути. Корпоративні змагання на квадроциклах або романтичні тури з улюбленими, гонки наввипередки з друзями або сімейний пікнік ... Наш готельний комплекс розташований в Ворохті, і готовий запропонувати активний відпочинок як для невеликих компаній, так і масові розваги!

Оформивши оренду квадроцикла, ви відчуєте себе справжнім асом, який підкорив непрохідні траси! Таке проведення часу додасть Вам енергії, драйву, адреналіну і бурю емоцій.

 

Особливості відпочинку

 

  1. Ви маєте нагоду оглянути чудові карпатські пейзажі, що відкриваються з вершин та хребтів. Високогірні маршрути околицями Ворохти не залишать Вас байдужими, це – чудовий відпочинок в Карпатах.
  2. Бездоганні транспортні засоби –  сучасні двомісні японські квадроцикли Kawasaki, Yamaha, Honda з повним приводом 4х4 є до послуг гостей «Скити» та Ворохти.
  3. Одночасно можна організувати подорож для 6-10 осіб.
  4. Наявність водійських прав - необов’язкова, за кермо допускаються водії від 16 років (під повну особисту відповідальність), пасажири – від  8 років (у супроводі дорослих і під їхньою відповідальністю).

 

Кращі квадроцикли!

У нашому парку чотириколісною техніки можна взяти найсучасніші моделі квадроциклів від кращих світових виробників. Унітарні та спортивні квадро-всюдиходи, пропоновані в оренду, в повній мірі виправдають Ваші очікування, адже вони володіють такими незаперечними перевагами, як:

  • Абсолютна надійність, всі засоби купувалися через офіційних дилерів-виробників. Вони регулярно проходять технічні огляди та сервісне обслуговування.
  • Вражаюча прохідність, в чому ви самі переконаєтеся, коли візьмете напрокат модель, яка відповідатиме Вашим запитам і можливостям.
  • Відмінна динаміка, що забезпечується потужним силовим агрегатом.
  • Високий рівень комфорту, обумовлений зручною посадкою і нескладною системою управління.

Якщо Вас зацікавила оренда квадроцикла, ми готові запропонувати кращі умови для індивідуального і командного відпочинку, можливість взяти найсучасніші моделі техніки для професіоналів і початківців, а також надати послуги досвідчених інструкторів, які швидко навчать тонкощам поводження з усюдиходами і азам екстремального водіння по бездоріжжю.
 

Вартість послуги

Пропоновані маршрути та вартість за 1 квадроцикл:

  • на високогірний хребет Довбуша (до 20 км), з якого відкривається чудовий вид на Ворохту - тривалість 1-2 год,  ціна 1200 грн;
  • до урочища «Ділок», близько 25 км, тривалість 2-2,5 год, ціна 1700 грн.
  • на полонину Ріжа (1276,8 м н.р.м.), маршрут пролягає лісовою дорогою, тривалість - 2,5-3 год., ціна 2000 грн;
  • на г. Біла Кобила (1477 м н.р.м.), маршрут лісовою дорогою, тривалість 3-3,5 год., ціна 2500 грн;
  • на «Cтару границю», хребет Кукул (1539 м н.р.м.), близько 35 км, тривалість 6 год, ціна 3000 грн;
  • до с. Космач (близько 100 км), через полонину Ріжа, для водіїв з навичками їзди на квадроциклі, тривалість - весь день, ціна 8000грн;**
  • на гору Петрос (2020 м н.р.м.), для водіїв з навичками їзди на квадроциклі, тривалість - весь день, ціна 8000 грн.

У вартість входить: шолом, супровід інструктора/

Додатково: шашлик, банош, тощо, обговорюється індивідуально.

 

Більше дізнатися про пропозиції нашої компанії можна на сторінці - https://skyta.com.ua/kvadrotsykly.html, або, звернувшись безпосередньо до наших спеціалістів за телефоном (098) 51-89-128, (097) 61-51-959.

 

Вибір маршруту завжди залишається за Вами. Забезпечити відмінний відпочинок у Карпатах - наша робота. Графік роботи: цілодобово протягом всього року - за попередньою домовленістю, за 1 добу до поїздки. Чекаємо вас в гості!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита