Прокат гірськолижних костюмів

Карпати - це місце з унікальним кліматом. Величні гори і унікальний клімат формують неповторну природу, яка по-своєму прекрасна в будь-який час року. Така особливість дозволяє туристам різноманітно відпочивати тут цілий рік. Взимку популярні, звичайно, всі активності, пов'язані зі снігом. В основному, це катання на гірських лижах і сноуборді.

Прокат гірськолижніх костюмів в Карпатах

Якщо вам набридла метушня міст, ритм сучасного життя, хочеться спокою і затишку, є величезне бажання кинути всі свої проекти, вихід знайдено! Чудове рішення виконати повне перезавантаження нервової системи - це відпочинок в Карпатах взимку. Це дозволяє поєднувати інтенсивне фізичне навантаження з естетичним сприйняттям навколишньої природи. Прокат гірськолижних костюмів зробить відпочинок максимально комфортним.

 

Де взяти костюми напрокат

Зібралися кататися на лижах , санках, сноуборді, але немає своєї гірськолижного одягу? А на гірці хочеться виглядати крутіше ніж друзів? Зверніться в готель Скита. Навіщо купувати дорогий лижний костюм, якщо його можна взяти в оренду!?

Прокат гірськолижних костюмів користується таким же попитом, як і прокат іншого гірськолижного спорядження. У сучасних умовах неможливо виїхати на схил гори без спеціального одягу, який відводить вологу і захищає райдера від вітру і намокання від снігу.

 

Переваги нашого прокату

У нас дуже великий вибір гірськолижного одягу в прокат.

  1. Комфортні умови примірки та підбору одягу.
  2. Приємні ціни.
  3. Ми стежимо за чистотою одягу постійно.

З цінами на прокат гірськолижних костюмів і прокат екіпіровки для сноуборда можна ознайомитися в таблиці нижче. На ваш вибір: спорядження, гірськолижна чи сноубордична куртка, гірськолижні штани, комбінезон, рукавички, захист спини.


Відкиньте всі сумніви. Романтика гір кличе Вас. Відпочинок в горах взимку - це те, що потрібно втомленій міській людині. Змініть обстановку і яскраві враження, маса позитивних емоцій і креативу чекають вас!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита