Оригінальний подарунок – відпочинок в Карпатах

Сковорідки, каструлі, шарфи, светри, косметика, парфумерія - все не те! І ... все вже було! Вибирати правильно подарунки вміють далеко не всі, ну а, крім того, більшості людей, і зовсім складно догодити! Але Ви все-таки намагаєтеся знайти оригінальний, милий, а, головне, бажаний подарунок?

Чудова пропозиція - зробіть неймовірно корисний і хитрий «хід». Це подарунок зі смаком, виконання бажань. Адже більшість з нас мріє про дивовижну подорож і хороший відпочинок. Так подаруйте його дорогим Вам людям! В вигляді туристичного сертифіката на подорож або відпочинок!

відпочинок в Карпатах

Головні причини подарувати туристичний сертифікат:

  • Ви можете проявити оригінальність і несподіваність і зробити подарунок зі смаком: подарувати сертифікат на певний тур або вид відпочинку. Коханій дівчині подарувати політ на повітряній кулі, SPA-тур або романтичний тур «Присвячується всім закоханим». Батькам - оздоровчий відпочинок в санаторії. Дітям - відпочинок в літньому таборі. Друзям або колегам - винний тур вихідного дня «In vino veritas».
  • Ви можете подарувати сертифікат на певну суму (номінал його Ви вибираєте самі), і власник сертифіката сам зможе вибрати відповідний йому тур. Якщо ціна обраного туру вище, тоді просто доплатите до його вартості.

Найширший вибір турів: екскурсійні, оздоровчі, гірськолижні, SPA, VIP-пропозиції. Відпочинок на будь-який смак!

Якщо у Вашій фірмі діє система заохочення Ваших працівників, партнерів або клієнтів то туристичний сертифікат - це саме те, що Вам потрібно. І, найголовніше - відпочивати люблять всі! Зробити відпочинок приємним, корисним, пізнавальним не складно. Подаруйте дорогим Вам людям Подарунковий сертифікат на відпочинок в Карпатах і таким, щоб вони з теплотою згадували його довгі роки.

Карпати

При оплаті обов’язково укладається договір і складається туристичний квиток, який регулює відносини між сторонами. Отже, пам’ятайте: замість того, щоб здогадуватися, що подарувати, даруйте виконання побажань та магічну подорож! Сертифікат зроблений у вигляді красиво оформленої картки, яку можна легко упакувати у конверт, що дозволить вам вишукано вручити це під час святкування. Номінальна вартість сертифіката вказується на ваш запит.

Пластикова карта «вмістила» гірськолижні схили, міські екскурсії, полонини, смачну гуцульську кухню. І все це тепер можна подарувати!

Подарункові карти можна використовувати як для повної, так і часткової оплати будь-якого туру при покупці його онлайн. Різницю в ціні можна доплатити відразу ж за допомогою банківської карти.

Одержувач карти бронює будь-який вподобаний тур і "оплачує" подарунковою карткою (на зворотній стороні картки розташований унікальний промо-код під захисним шаром), а дарувальник розраховується по фактичній сумі на підставі внесеної заявки.

Подарунковий сертифікат «Відпочинок в Карпатах» - це, мабуть, одне з кращих рішень проблеми «що подарувати?». Він просто не може не сподобатися, адже винуватець події отримує корисну і приємно хвилюючу річ - можливість гарно відпочити! Повірте, таким подарунком Вам вдасться догодити, порадувати і здивувати!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита