Опис котеджів

Пропонуємо Вам  проживання у комфортних дерев’яних котеджах у серці Карпат – Ворохті: трьохповерховий котедж на 30 осіб, двохповерховий на 8-10 місць, поверх на 6-8 осіб та комфорний номер для 2-ох осіб.

 

Комплекс «Скита» розміщений біля річки «Прут» (50м), поруч ліс з галявинами (400м), сірководневе джерело (1км).

Будинки облаштовані необхідними умовами для повноцінного та здорового відпочинку.

Всі меблі у котеджах із дерева та ручної роботи.

У номерах окремий санвузол, шафа, вихід на балкон,  wi-fi, супутникове телебачення, цілодобово гаряча та холодна вода.

У котеджах «Скита» до Ваших послуг: банька на дровах з контрастним басейном та масажем; настільний теніс; більярд; плазмовий екран  та супутникове  телебачення; столова із всіма зручностями (холодильником, мікрохвильовою піччю, чайником, праскою, пральною машиною, посудом та ін.) з можливістю замовляти смачну домашню кухню на місці.

А також: екскурсії; джипінг; організація сплаву по річці Черемош; кінні прогулянки; транспортні послуги; походи в гори (на Говерлу); збирання грибів та ягід; зустріч на залізничному вокзалі Ворохта (безоплатно).

На території садиби розташовані: дитячий майданчик, паркінг, гойдалка, дві дерев’яні альтанки (на двадцять місць кожна) із мангалом, грилем та барбекю.

ПРИЄМНОГО  ВАМ  ВІДПОЧИНКУ!!!

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита