Купання в Чані – котедж Скита

Купання в чані комплекс СкитаУявіть: ви лежите в гарячій воді, дихаєте свіжим карпатським повітрям, насолоджуєтеся гірськими пейзажами і ароматним чаєм на травах з медом ... Це зовсім не опис красивої картинки з журналу або кадру з кінофільму. Це реальність. І відчути її позитивний ефект на собі може кожен, хто відправитися на відпочинок в Карпати.

Це дивовижно приємна і екзотична водна процедура, яка відноситься до СПА-процедур, дуже корисна для всіх систем організму. Купання у чані з гарячою водою та трав’яними карпатськими зборами – надзвичайно популярна процедура у гостей котеджного комплексу «Скита». Запрошуємо кожного відчути її цілющий ефект.

У Карпатах відпочивати - чани обов'язково спробувати!

Суть процедури полягає в наступному: металевий казан величезних розмірів, який розташовується на відкритому повітрі, наповнюється водою з мінеральних джерел, а під ним розпалюється багаття. Вода в чані підігрівається, а ви тим часом ніжитеся в ній і насолоджуєтеся карпатськими пейзажами. Дуже часто в воду додають хвою або цілющі трави, що підсилює позитивний ефект від процедури.

Чан підігрівається дровами у закритій пічці знизу і гості, таким чином, ніби варяться у гігантському казані. Поруч знаходиться діжка з холодною водою, в яку можна зануритися повністю або облитися із кухля (принцип контрастного купання, як у бані). У роздягальні тепло, знаходяться простирадла, рушники, тапки та банні шапки.

Чому ще вам точно варто спробувати, що таке купання в чані в Карпатах?

  1. Чан для купання розташовується на відкритому повітрі, а не в задушливому приміщенні, як в сауні або в лазні. Такий контраст дарувати незвичайні відчуття. Особливо, якщо такий spa-сеанс здійснюється в холодну пору року.
  2. Купання в чані в більш щадне та ніжне, ніж сеанс в лазні чи сауні. В такому казанку без побоювань можна відпочивати всією сім'єю, навіть з дітьми.
  3. Для того, щоб відчути позитивний ефект - поліпшення роботи серцево-судинної системи, стабілізувати обмін речовин, не потрібно спливати «сім'ю потами».
  4. Великий металевий казан, що вміщає у себе 4-5 осіб, розташований у затишному куточку подвір’я під відкритим небом.
  5. Гості можуть вибрати для себе незабутній розслаблюючий відпочинок в Карпатах, на свіжому повітрі та зробити ефектну фотосесію.

«Пекельний» чан молодості, бадьорості і класного настрою

Загальна картина такого дійства дійсно нагадує ілюстрацію з пекла, але сенс в ньому абсолютно протилежний. Карпати, відпочинок, чани - це чудова альтернатива класичної сауні, лазні або процедурам щодо поліпшення функцій опорно-рухового апарату людини. Адже за один тільки сеанс ви отримуєте можливість розслабитися, гарненько пропарити тіло, підбадьоритися, чергуючи купання в чані і в холодній воді. Адже не дарма лікарі рекомендують відвідувати подібні термальні джерела людям, які страждають хворобами опорно-рухового апарату. Але і здоровій людині такий сеанс буде тільки на користь!

Особливо приємні відчуття дарує перебування в такому чані для купання в нічний час при світлі вогню і зірок, а також в снігову або дощову погоду: коли холодне повітря наповнене ароматом багаття, навколо клубочиться пряний пар, а навколишня природа Карпат радує око і створює по-справжньому дивовижну атмосферу. Якщо крім релаксирующего або екстремального відпочинку вам цікаво ще й купання в чані, Карпати в цьому сенсі - ідеальний вибір для відпочинку!

 

Закарпатські чани відрізняються від всіх інших такими характеристиками:

 

1. Красою карпатських лісів.

2. Карпатським повітрям.

3. Наявністю великої кількості мінеральних і сірководневих, підземних вод.

 

Не варто забувати, що перед прийомом всіх відомих вам процедур, вам потрібно порадитися з вашим лікуючим лікарем.

 

Вартість – за домовленістю, залежності від сезонності.

Додатково можна замовити чай, каву, вино, соки, узвар, мінеральну воду.

Графік роботи: з 9.00 до 24.00 протягом всього року за попередньою домовленістю за 1 добу.

Телефон для замовлень: (098) 51-89-128, (097) 61-51-959 – Василь.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита