Корпоративний відпочинок в Карпатах

Ніщо так не зближує колектив, як здоровий активний відпочинок на природі, поза стінами офісу. Колективне сходження на вершину, сплав по гірській річці дозволяють співробітникам зняти маску офіційності. Вечеря, зготовлена спільними зусиллями на багатті, скорочує дистанцію між начальством і підлеглими, стирає межі між різними підрозділами.

Для корпоративного активного відпочинку ідеально підходить Карпатський регіон, адже він має потенційні можливості для будь-якого виду відпочинку. У літній період можна організувати екскурсійний активний тур вихідного дня в Карпатах, здійснити сходження на Говерлу, провести джипінг в горах.

Корпоративний відпочинок в Карпатах

Розгалужена мережа гірських річок дозволяє проводити рафтинг, який є командним видом відпочинку. Успіх сплаву залежить від злагодженості екіпажу, беззаперечного підпорядкування капітану, вмінню швидко оцінювати мінливу обстановку і приймати рішучі дії. Класичними річками для рафтингу в Карпатах вважаються Чорний Черемош і Прут. Ці річки користуються великою популярністю і приваблюють безліч народу, особливо в період «високої води».

Якщо компанія планує провести корпоративний захід в тихому, затишному місці, на тлі гарної природи, ми можемо запропонувати рафтинг-тур на одній з малих річок: Лімниці, Збручі або Стрию. Цікаві екскурсійні поїздки дозволяють виявити загальні інтереси і краще пізнати переваги кожного співробітника. Але крім цього можна організувати тімбілдінг з цікавими завданнями для колективу співробітників компанії.

У зимовий період чудовий відпочинок для всього колективу відбудеться на самому престижному гірськолижному курорті «Буковель». Залежно від завдань, яке ставить керівництво компанії, приймаючи рішення про корпоративний відпочинок, можна сформувати потрібний тур. Тривалість туру може коливатися від одного до двох днів.

 

За Вашим бажанням, в корпоративний тур в Карпатські гори можуть входити такі складові:

Тур вихідного дня до обласного центру Івано-Франківськ «В гості до гуцулів». Знайомство з містом, трансфер в етнічний центр Гуцульщини. Туристи побачать архітектуру, яка збереглася з австро-угорського панування. Цікавим є старовинна частина міста. Тут розміщений унікальний музей «Писанка», в експозиції якого представлені писанки з різним орнаментом, розписані вручну.
У Музеї Гуцульщини учасники туру познайомляться із зразками художньо-прикладного мистецтва. Експозиція включає більше 22000 предметів, виконаних з дерева, металу і шкіри. Особливо вражає вишивка. Про історичні події туристам розкажуть в Музеї історії Коломиї. Знайомство з гуцульською кухнею відбудеться в національному ресторані, де туристи будуть обідати.

Поїздка по Карпатському кільцю, зі сходженням на Говерлу. Учасники туру відвідають туристичний центр Західної України - Яремчу і Ворохту. З 20 метрового моста вони милуватимуться водоспадом Пробій, познайомляться з оригінальним інтер'єром ресторану «Гуцульщина» та зразками дерев'яної храмової архітектури. Їх погляду з'являться прекрасні гірські пейзажі, природний заповідник, де вільно гуляють дикі тваринки.
Також оглянуть камінь і скелю, названі ім'ям народного месника Олекса Довбуша. Передбачений трансфер до місця, де туристи милуватимуться каскадним водоспадом на річці Прут. Вода падає з висоти 80 метрів. Звідси починається підйом на найвищу гору України - Говерлу. На вершині встановлюється прапор і факт Вашого перебування підтверджується фотографією. За бажанням групи, сходження на Говерлу можна замінити підйомом на крісельному підйомнику на гору П'ятихатки, розташовану в Ворохті. З вершини цієї гори туристи побачать всі найвищі вершини Карпат. Вони чудово відпочинуть на природі з вином і шашликами. Можливі катання на конях і прогулянки по лісі. Маршрути можуть проходити через найвідоміший український гірськолижний курорт «Буковель» із заїздом на Женецький водоспад.

Екскурсія в Косово - центр прикладного мистецтва гуцулів. Ця поїздка дозволить розширити уявлення про народну творчість місцевого населення. Туристи зможуть відвідати наскільки садиб народних умільців, де не тільки побачать готові вироби з дерева, шкіри, металу, а й отримають майстер-клас.

Їх погляду з'являться писанки, вишивка, головні убори, вироби з овчини, килими, керамічний посуд. Огляд церкви 16 століття, яка була зведена на скелі, на березі річки Пістинь. Далі, на маршруті Шешорські водоспади. Падаючи з висоти, міріади водних бризок надають водоспадів срібний колір. Туристи відпочивають на гарячому камінні, купаються в природних джакузі, переживають почуття природної гармонії.

Подорож до Манявського скиту. У гірській ущелині, біля селища Манява, на скелі, розмістився монастир-скит, що датується 17 століттям. Заснував цей скит монах з Афона Йов Княгинецький. По дорозі огляд красивого Манявського водоспаду.

Рафтинг по Черемошу і Пруту. Цей емоційний вид активного відпочинку прикрасить і різноманітить будь-який корпоративний тур. Туристи випробують свої сили у подоланні водної стихії, побачать надзвичайно гарні краєвиди.

Корпоративний рафтинг

В Карпатах також можуть запропонувати організацію і проведення корпоративів на природі, які зроблять Ваш активний відпочинок незабутнім. Якісний відпочинок всім колективом забезпечує його успішну роботу в майбутньому.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита