Гірські виїзди на квадроциклах в Карпатах: драйв і незабутня пригода

Тури на квадроциклах екстремальний відпочинок в Карпатах

Для цих засобів немає нічого неможливо, на них навіть можна перетнути гірську річечку або струмок. Тому досить просто сісти в сідло цієї потужної машинки, натиснути на газ і почати насолоджуватися красою карпатського краю. Найчастіше оренда квадроцикла здійснюється погодинно і подобово. Краще розраховувати свою поїздку на один день або добу - тоді можна не кваплячись досліджувати околиці.

Що ж можна подивитися під час прогулянки на квадроциклах?

Швидше, краще запитати - чого не можна побачити? Тому що маршрути квадротурів прокладені на кожному кроці: по горах і долинах, степах і полонинах. Якщо ви вперше в Карпатах, варто побачити найяскравіші його куточки

Величезна перевага таких турів: потужний мотор дозволить швидко і без зусиль подолати будь-який гірський схил! Вам залишається лише милуватися околицями і робити знімки!

Що взяти з собою в тур на квадроциклах?

Прогулянки на квадроциклах - це цікавий і незвичайний відпочинок. Катання реалізується в форматі сафарі і полюбилося шанувальникам активних подорожей. Ось тільки перш, ніж відправитися в маршрут, слід продумати список його обов'язкових атрибутів.

Оснащення квадроцикла

  1. В першу чергу слід подбати про сам транспорт. Тут знадобляться:
  2. Додаткове багажне місце. Тур на квадроциклах вимагає наявності спеціального спорядження. Скласти все в рюкзак не вийде. Тому на передню або задню вантажну зону транспорту кріплять кофр - спеціальну сумку. Щоб не втратити важливі дрібниці, необхідні для відпочинку, рекомендується також закріпити невелику сумочку на бічних панелях всюдихода.
  3. Паливо. Тут все зрозуміло, рідини в пластикових каністрах має бути в надлишку. Адже катання проходить далеко від цивілізації, а значить і АЗС.
  4. Непогано також взяти в прокат інструменти, щоб швидко усунути можливі неполадки.

Квадроцикли - активний відпочинок, тому витрачається чимало фізичних сил мандрівників. Важливо подбати про достатню кількість води, тут, як і з бензином, варто брати в надлишку. Ще один значимий атрибут - GPS-навігатор, з ним простіше орієнтуватися на місцевості, ніж з паперової картою. І останнє - ліхтарик, так як сафарі цілком може затягнутися до пізнього часу. Підібрати захоплюючий і незабутній активний тур можна в Ворохті, Яремче.

Якщо ви замовите тур, то особливого ​​спорядження для цих прогулянок не потрібно. Зазвичай фірми, що пропонують прокат квадроциклів, видають шоломи і наколінники, але екіпірування водія здійснюється за його бажанням. Майстерністю їзди на квадроциклах зазвичай опановують навіть ті, хто ніколи не водив автомобіль, і досить короткою підготовки безпосередньо перед туром. Іноді перед початком водіння автомобіля багато хто воліє перевірити свої сили саме на квадроциклах.

Популярний сезон для катання - рання осінь або пізня весна. В цей час погода стоїть похмура і дощова, грунту зволожуються, болота наповнюються водою, а дороги розмиваються. У таку погоду тури і поїздки на квадроциклах приносять особливе задоволення.

Всі розроблені квадро-маршрути проходять по мальовничій незайманій природі Карпат. Дадуть можливість подихати чистим гірським повітрям, а також подолати всі перешкоди бездоріжжя і просто отримати нові незабутні відчуття і приплив адреналіну від подорожі по гірських хребтах, чого так не вистачає нам в повсякденному житті!

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита