ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП КУБКУ СВІТУ ІЗ ФРИСТАЙЛУ НА ТК

ЦІЄЇ СУБОТИ (23.02.13) ПРОЙДЕ ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП КУБКУ СВІТУ ІЗ ФРИСТАЙЛУ НА ТК"БУКОВЕЛЬ" !!!

Фінальний етап кубку світу з фристайлу відбуватиметься цьогоріч на базі туристичного комплексу «Буковель». Найкращі лижні акробати світу перебуватимуть тут із 18 до 24 лютого. Змагання такого рівня наш регіон прийматиме вперше.
Фінальні і завершальні змагання пройдуть у суботу 23.02.2013!

З 2010 року «Буковель» стає місцем проведення змагань із лижної акробатики. Тут уже тричі проводилися етапи Кубку Європи. Нині ж дебютує найпрестижніший турнір – Кубок світу. В календарі FIS він позначений як тестовий. Якщо все пройде вдало, комплекс зможе замахнутися на більше…

У програмі фінальної частини Кубка світу:

18-19 лютого - приїзд офіційних осіб FIS, команд учасниць;

20-22 лютого - офіційні тренування;

23 лютого - кваліфікаційні та фінальні змагання; о 19.00 - урочиста церемонія нагородження переможців та призерів змагань, переможців загального заліку Кубка світу FIS з фрістайлу за результатами сезону. Заплановані прямі трансляції фінальної частини змагань за Кубок світу на Першому Національному телеканалі та на каналі «Євроспорт-2».

За попередніми даними, учасниками фіналу Кубка світу FIS з фрістайлу будуть імениті спортсмени з 14 країн світу, зокрема, Австралії, Білорусі, Великобританії, Канади, Китаю, Казахстану, США, Росії, Швейцарії, Японії.

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита