Активний відпочинок в Карпатах з проживанням

Активний відпочинок в Карпатах

Безумовно, найчистіше цілюще повітря і бездоганні гори Карпат з неймовірними краєвидами сприяють активному відпочинку. Тут ви зможете повністю та ще й з неймовірним задоволенням відновити як свій розумовий потенціал, так і фізичний. Активний відпочинок в Карпатах - це катання на конях і піші сходження, сплави по гірських річках і спокійна рибалка. Це можливість познайомитися з пам'ятками середньовіччя, серед яких є кам'яні замки і культові споруди.
Карпати готові зустріти вас пишним килимом різнотрав'я влітку і величною тишею зимового лісу, бурхливою повінню річок навесні і задумливою строкатістю осіннього лісу. У Карпатах Ви зможете зайнятися рафтингом або промайнути з вітерцем на гірських лижах, спробувати кислуватої лісової ожини під час походу і послухати колоритний говір місцевих жителів.

Приїхавши на відпочинок до нашого готельно-туристичного комплексу «Скита», ви забудете про міську метушню. Зате поринете в приємний світ казкової природи.

 

Активний відпочинок з проживанням

 

Завдяки таким готельним комплексам, як «Скита», саме поняття - активний відпочинок в Карпатах, набуває незліченну кількість відтінків і значень. Адже сьогодні ми пропонуємо не тільки зимовий, але і літній відпочинок, а це означає, що і програма збільшується в кілька разів.

Піші, велосипедні та кінні прогулянки по гірських околицях туристичного комплексу, за рахунок хорошого навантаження на всі м'язи, дозволяють не тільки оздоровити тіло, а й завдяки неповторним краєвидам надихнути і душу. Снігоходи - взимку і квадроцикли влітку, рибалка круглий рік, сплав по бурхливій річці, чисте повітря, казкові пейзажі, затишні котеджі і смачна місцева кухня після активного відпочинку зігріють вас гарячим борщем і чудовим домашнім вином.

Безумовно, приємним моментом для всіх гостей озера «Скити» стане не тільки природа і умови проживання, а й відмінна технічна база комплексу. У нас без проблем можна взяти на прокат, і лижі, і ковзани, санки і снігоходи, квадроцикли та рибальські снасті для риболовлі в будь-який час року. Потрапляючи в чарівну мережу готельно-туристичного комплексу «Скита», ви забудете про всі негаразди!

 

Максимум зручностей

 

«Скита» розташована в зручному, з точки зору транспортної інфраструктури, місці. Зокрема, за 40 метрів від річки Прут та за 700 метрів від невеликого зоопарку з оленями та дикими свинями у селищі Ворохта.

Лижний підйомник у Ворохті розташований за 3 км від вілли "Скита", гірськолижний підйомник у Буковелі - за 22 км, залізничний вокзал Ворохти - за 3 км, а міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" - за 100 км. Поруч водоспади: Прут, Гук, Пробій.

У котеджах до послуг туристів: руська банька з басейном та масажем (карпатський чай, мед, журавлина, масаж з ароматичними маслами, парна із віниками , відпочинкова кімната, плазмовий екран, DVD-програвач, супутникове телебачення, душова кімната, масажна кімната, окремий туалет); настільний теніс; більярд; музичний центр; плазмовий екран та супутникове телебачення; столова та кухня із всіма зручностями (холодильником, мікрохвильовою піччю, чайником, праскою, пральною машиною, газовою плитою, посудом та ін.) з можливістю готувати самостійно, так і замовляти смачну домашню кухню на місці. 
На території садиби розташовані: дитячий майданчик, паркінг, гойдалка, дві дерев’яні альтанки із мангалом, грилем та барбекю, велопрокат, квадроцикли, прокат лижного спорядження.

Затишні будинки облаштовані всіма необхідними умовами для повноцінного та здорового відпочинку. Всі меблі у котеджах дерев’яні, ручної роботи. 
 

Постійним відпочиваючим комплексу «Скита» гарантована знижка. Також можна замовити корпоративний відпочинок в Карпатах.

У вас знову і знову виникатиме бажання провести активний відпочинок в Карпатах саме в цьому неповторному місці. Ми приготували для вас безліч цікавих заходів, щоб ваш активний відпочинок в Карпатах був незабутнім! Запрошуємо вас до нас для корисного і здорового відпочинку у Карпатах та бажаємо Вам набратись максимум сил та енергії! 

Телефонуйте: (097) 300 5005, (099) 173 9973.

 

Фото клієнта який залишив відгук
Андрій Мойсенко

Їжджу що сезону, як на лижі так і літом просто покататись на велосипеді, сходити в ліс по гриби та просто насолодитись краєвидами Карпат. Адекватні ціни, хороший сервіс, домашня кухня заслуговує окремої похвали. Зручно те, що майже все що потрібно для активного відпочинку в СКИТІ є, на любу пору року: прокат велосипедів, рафтинг, прокат лиж і їх спорядження, одним словом все.. Баня з басейном одна з кращих в яких я був.

Фото клієнта який залишив відгук
Вікторія Ліщинська

Перебування у Скиті -це лише приємні моменти. Жодних непорозумінь з господинею, як було описано в інших відгуках не було. Були з дитиною. Для малюків є качелі. Господиня дуже уважна і дбайлива. Піклується про своє, тому слідкує за порядком.

Фото з послугами від Скита